maanantai 9. kesäkuuta 2014

Keikkakuvia ja Neues Leben

Moromoro.

Tääl on pfingstferien eli helluntailoma. Eli mulla on koko viikko vapaata yliopistolta... Ihme Saksa. Kyllä kelpaa! Ihan hullut helteet! Kaikki paikat hiessä. Siksi ostin maailman siisteimmät kesäpöksyt turkkilaisbutiikista. Kahdet. Jes!

Puistochillailua uusissa maailman mukavimmissa kesäpöksyissä!
Mulla oli viime keskiviikkona Naisten Pankin hyväksi järkätty konsertti Teerstegenhausissa, meidän siinä evankelisen kirkon salissa. Yllättävän paljon jänskätti! Oli ensimmäinen mun oma keikka as in singer-songwriter. Oli vähän vaikea valkata, että mitkä viisut siellä vetää, kun on niin paljon kertyny tässä tarjontaa. Mutta alotin biisillä Seesteiseen ja lauloin alkuosan ilman mitää ja tanssin siellä vaa !! Olipas hauskaa tehä ihan niinku ihte haluaa. Yleisöä oli semmonen viitisenkymmentä ehkä, mikä on aika hyvin koska oon kuitenki öö joku ihan tuntematon random artisti keskellä Kölniä. Ja laulan suomeksi. :D Mutta oli mulla kolme enkunkielistäkin biisiä siellä keskellä.

Availin ääntä ja nappasin kuvan mun perspektiivistä ennen ku kukaan ilmesty vielä paikalle.
"Mysteerimies mysteerinaisen käteen tarttuu."
"Seesteiseen veteen kellumaan kuin maalaismaisemaan, viljapellon laitaa makaamaan."
Osa musasta oli perus pop/jazz meiningillä, osa oli kamua ja osa jotain folkkia.
Kiitos Riinalle hyvästä tunnelmakuvasta!
Heilani halajaa
Ihana Riina piirsi mulle vielä tällasen kortin!! Kurkottele aina tähtiin. 
Keikan jälkeiset kommentit oli tosi positiivisia ja kannustavia. Pari saksalaista kommentoi, että tunnelma biiseistä välittyi hyvin, vaikka ei ymmärtäny sanoja. "Tarinankertoja." Otetaan tämä komplimentti takataskuun.

Viime viikko ja viikonloppu oli aika lämmin ja rento, koulua on ollu jostain syystä aika vähän ja jotain luentoja on peruttu. Ei haittaa! Kölnin jumalanpalvelustoiminta jäi kesätauolle, ja kuoroakaan ei hirveästi enää täällä ole, mutta mulla alko Düsseldorfin juhlamessun kuororeenit joita on muutamana maanantaina, ja syyskuun lopulle on jo tiedossa yks duunikeikka, kun käväsen sitte täällä vielä musisoimassa siinä juhlamessussa. Jee!

Torstai-illalla oli Caron synttärit. Valitettavasti en oo kysyny keltään FeG:tyypiltä lupaa julkasta kuvia täällä niin en julkase. Mutta oli hauskat kotibibbalot ja mulla oli keikalta saatuja kukkia päässä. Perjantaina Tuulian ja sen kavereitten kera kävin grillailemassa Aachener Weiherilla ja lauantaina suunnistettiin Riinan kanssa kaupungille. Innostuin ostiskelemaan muutamia hellevaatteita, koska no, lauantaina oli vissiin 32 varjossa. Eli auringossa oli semmonen öö. 40? Ihan hapeton keli.

Caron seinällä oleva kyltti. Niin se on! ;)
Käytiin Sushilla pelleilemässä ja ostin vihdoin maalaustarvikkeita: suteja, hyvää paperia (A3) ja akvarellivärejä. 30 euroo oli oikein hyvä sijoitus tähän. Lähettii puistoon maalailee ja hengaileen.

Riina sushilla elämänsä ekaa kertaa :)
Joku muuki chillaa.

Ja grillaa. Niin KÖLNiläinen juttu. <3
Eka työ vaiheessa...
Toinen lähti liikkeelle diagonaali + sininen.
Siel me maalaillaa!!
Sunnuntaina FeG:llä oli kastejumalanpalvelus. Se oli mielenkiintosta seurattavaa. Kolme tyyppiä kävi kasteella. Ne oli kaikki jostain turkista Saksaan muuttaneita ja niitten elämässä oli tapahtunu kaikennäköstä. Oli tosi kiva tilaisuus. "Gott ist immer bei uns." Jep!
Pakko lisätä väliin: maailman parasta kesäruokaa. Mozzarella-tomaattisalaatti <3 SYÖKÄÄ SALAATTIA!
Tänää aamulla heräsin kuudelta, koska ei väsyttäny. Vihdoin saan tukkani pikkumyytöyhdölle!! Ilo!! <3 <3 <3 Lähdin hiihteleen helteiseen metsään juuri parahiksi ennen hullua ukkoskuuroa ja ihmettelin mutaatiosuuria puiden lehtiä.... maailma on ihmeellinen paikka.

Mutaatiolehdet part 1
Mutaatiolehdet part 2
Mutaatiolehdet part 3. Jurassic park?!
Blogissa julkaisematon video, biisi, jonka vedin myös keikallani, Satulinnoja: https://www.youtube.com/watch?v=DJHAVE4V5HE

Kaks juttua:

Yks: Be careful what you pray for. You might just get it. 

Kaks: Mitä enemmän pystyt luottamaan omiin ratkaisuihisi ja päätöksiisi, sitä lähempänä olet itsesi näköistä elämää ja onnellisuutta.

!! RAKASTA ITSEÄSI! Se on parasta, mitä voit läheisillesi tehdä.

Moromoro.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti