torstai 17. heinäkuuta 2014

Alles gut

Hallo alle! 

Mää ajattele nyt kauhiast varsinais-suamalaisittai tai sit saksaks. Mut se o iha sama.

On tapahtunut miljoona asiaa ja miljoona käännettä siitä, kun viimeksi kirjotin. Riina häippäsi Suomeen, yliopisto loppui ja tapahtui yllättäviä käänteitä, joista kerron sitten joskus tarinoita, tai sitten en. Kiitos Riina! Elämä jatkuu, tiet kohtaa, suunta muuttuu.

Koska vaihto on selvästi loppupuolellaan, teen pienen tilannekatsauksen ja kertauksen. Paluupäivää en ole vielä tarkalleen päättänyt. Se on itsellenikin suuri arvoitus!

1) Täällä oli ihan hirveät vesisateet ja semisti tulvia. Yliopistolla kuulemma jotkut bürot oli jääneet sadeveden alle. Reininlaakso on semmonen, että sitten ku Rein tulvii, niin se tulvii. Esimerkiksi Leverkusenissa, jossa olen nyt majaillut,  vesi voi nousta aika ajoin ihan tosi korkealle. Nyt soi päässä "kun tulvii pohjanmaa..." En oo käyny vähään aikaan Kölnin keskustassa, koska asioista X johtuen evakoiduin paikkaan X, jossa nyt majoitun. Koko homma on ihan kirjaimellisesti blöt, mutta Luojalle kiitos, nyt paistaa pikku hiljaa aurinko, kirjaimellisesti. Ja ei, täällä ei ole ollut mitään supertulvaa (kai), mutta viime viikolla vettä tuli kuulemma 125 milliä parissa päivässä. En mää siitä mitään ymmärrä, mutta paljon sitä tuli ja ällöttävän märkää oli. Yäk.

2) Saksa voitti jalkapallon MM:n. Jee! Meanwhile mää makasin viltin alla kipeenä ja kuuntelin Samuli Edelmannin virsilevyä ja yskin. Hyvä kisakatsomo. ... Tääl on vissiin ollu kovat voitonjuhlat. Aamen ja plottis, ei hajuakaan. :D Suomalaiset virret on edelleen hyvä juttu. Mutta maa on sekaisin. Ja jalkapallo on nyt mulle ihan fine! Ymmärrän vihdoin puolen vuoden siedätyshoidon jälkeen sen fanittamisen sielunelämää. Annan sille mahdollisuuden ja siunauksen. ;)

3) Ulla kanssa pidettiin sadepäivien kunniaksi sisätilapiknik/synttäri-ilta väskälle Urpolle ja naurettiin, että miks pitää olla tyhmä ja sotkea polkupyörällä lätäkköjen läpi. Vitsin suomalainen sisu. Kiitos Ulla. :)


3) FeG:n nuoret tai itse asiassa kaksi Katrin x 2 järkkäs mulle ja Katrinille synttärit! What a BLESSING!!! Oikeesti Thank You God. En vois olla kiitollisempi siitä, et ihmiset vaan tuli mun luo ja järjesti mulle synttärit ja mää olin vaan prinsessa. Pyyteetön rakkaus on aika ihmeellinen jutska. En voi ikinä olla tarpeeks kiitollinen tosta. Mää olin vähä väsyny, mut sit mun ei tarvinnukkaan tehdä mitään. Ihmeellistä! Danke vielmals liebe alle!
rinsessajuhlat. <3 
Caro teki hedelmäsallaattia! Danke Caro!!!!
B-day-girls puhalteloo kynttilöit.
Mun enkelit ja mää. Pölöjä kaikki. <3 Danke Katrin x2!
4) Suomiseurakunnan lasten kielikoulun kevätjuhla oli ihan mielettömän ihana ja siunaava tilaisuus myös. Rakastuin oikeasti niihin lapsiin! Kakskielisyys on kyl hieno juttu. Ihastelen. Ne esitti jotain runoja ja näytelmiä ja laulettiin yhdessä Vaarilla on saari, Suvivirsi, Peipon pesä... Liikkistä! 

Lastenlauluja! :)))))
Kevätjuhlatunnelmaa Berrikseltä.
5) Koska tulin kipeeksi, vika yliopiston viikko meni ohi. Mänttiä. Mut sille ei voi mitään! Alles in ordnung. Joskus on vaan ihmisen osa sellanen, että täytyy tulla tosi kipeäksi ja avuttomaksi, jotta huomaa, mikä elämässä on sit ihan kaikkien loppuviimeks (mistä murteesta tää sanonta oikeesti on??) tärkeää.

6) Elämää ei voi ennustaa tai ennakoida.

7) NO OTHER NAME.


Olipas oudon mittanen lista. Mut ei tullu muuta mieleen. Keep on living. 

"Ei se, miltä me näytämme, tai se, mitä me aikaan saamme, merkitse sen rinnalla mitään, mitä me olemme toinen toisillemme."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti