tiistai 25. helmikuuta 2014

Hyvästit suorittamiselle

Kerronpa teille kuulumiset. 

Tein puolen vuoden sisään jo toistamiseen erään persoonallisuustestin. Sieltä tuli edelleen sama määritelmä: Luova individualisti. Pakko se kai on hyväksyä. Testin mukaan olen parhaimmillani luova, syvällinen ja ilmaisuvoimainen. Huonoimmillani taas loukkaantuva, oikutteleva ja ylitunteelinen. Oikein naurattaa. On aika vapauttavaa olla vihdoin ihan samaa mieltä testin kanssa. "Mietin usein, miltä tunteeni minusta tuntuvat." Ahahahha! Naulan kantaan!

Siispä sunnuntaina lähdin kitaran kanssa Berrikselle ja pidin biisintekopäivän. Jos minulle on suotu tällainen lahja, niin en laita sitä enää vakan alle, vaan pistetään hyvä kiertämään. Wuhuu! Parasta on, että koskaan ei etukäteen tiedä, millainen kappale milloinkin tulee. Kitaralla olen iloinen, että osaan perus soinnut, joilla voi rämpytellä sellasia rallatuksia, tekstilähtöisiä leirinuotio- ja poppisbiisejä, joista pidän ja joiden kautta saa tunnetta, iloa, valoa, elämää. Ja varmaan joku muukin saa. Pianolla yleensä tulee tehtyä vähän monivivahteisempaa musaa.

Biisintekoverstas!
Niinpä sitten niitä biisejä tuli kourallinen. Ja miten kiitollinen voi olla siitä, että monivaiheisen elämän kautta tulee kyllä kaikennäköisiä veisuja.

Tähän väliin vähän kuvia Kölnistä mun maanantaiselta köpöttelyltä.


Tyypit chillaa.

Mäkin chillaan. Poltin naamani.
Papa ja joutsenet. 
Hirveän yksinäinen penkki. Sympatisoin sitä ja otin kuvan.
Nonni tässä näitä taloja. KATTOKAA MITÄ PARTSEJA!
Tyypit chillaa myös puistossa. Ja niitten piskit.
Ruman betonitalon voi maalata värikkäästi niin siitä tulee ihan passeli!
Ihanaa kun maailma ei oo mustavalkoinen! Siinä on kaikkia ihania vivahteita, harmaitakin, kuten elämässäkin.

Perustin myös YouTube-kanavan, voin lähettää melkein-live terkkuja. Tässä siis kaikille perfektionisteille ja muillekin eilen aamulla tullut biisi. :DDDD siitä tuli hupsu. Voi, tuli ihan sellanen olo, kuin joskus 16-vuotiaana. Sieltä se aito ilo alkaa löytyä!! :) Nauttikaa. Minä ainakin iloitsen!


Toinen luovuusinnostus on kehollinen ilmaisu ja improvisointi. Pidän siitä, miten kauniisti voi kehollaan ilmaista itseään. Idea tuli tossa pari tuntia sitten vähän puun takaa, joten farkut ei ehkä oo paras kaveri, mutta idea tulee videolta varmasti selväksi. Tyhjästä voi syntyä vaikka mitä, jos antaa sille siivet! Kannustan myös itseäni: jos ei yritä ja usko itseensä, ei voi myöskään onnistua. Olkaa hyvä. :)


Ps. Tilasin tänne seuraavaksi luettavaksi Tuomas Kyrön kirjan Mielensäpahoittaja. Siitä tulee varmasti mainio lukuelämys.

4 kommenttia:

 1. Voi pöllömöhkiäinen! MÖHKIÄINEN! Aiheutat mulle kylmiä väreitä! :) Get it out of your system! Blogi on siihen hyvä keino! Samanlaisia oivalluksia täälläkin, voin hengittää! Ja heittää kulissit hiiteen! Annika <3

  VastaaPoista
 2. Annika toi biisi on ihan loistava! Saanko jakaa sen mun blogissa? :)

  VastaaPoista
 3. Toki Suvi saat! Sitähän varten niitä mulle varmaan tulee. Julkinen blogihan tämä on. Ei pelkästään mua itseäni, vaan muita ihmisiä varten! :)

  VastaaPoista
 4. Kiva! Sen teen, jahka kerkiän :)

  VastaaPoista